Utilaje spalatorii self-service

Spalatorii self service – o afacere sigura si profitabila!

Compania noastra va pune la dispozitie toate utilajele de care aveti nevoie pentru spalatorii self service, acestea fiind fabricate prin procese tehnologice avansate, inovarea si precizia fiind pricipalele valori pe care ne bazam.
Aceste piste de spalare sunt dotate cu toate utilajele si accesoriile necesare unui proprietar auto pentru a-si spala masina in mod profesional.

In peste cei 8 ani de experienta am incercat sa ne adaptam cerintelor primite din partea clientilor, dar si trendului international din acest domeniu. Astfel, ne-am descis sa fabricam utilaje pentru spalatorii auto in regim self service si sa contribuim la dezvoltarea unor afaceri de succes.
Productia este ridicata, astfel ca specialistii nostri lucreaza mereu la capacitate maxima pentru a acoperi toate comenzile clientilor.

Utilaje Spalatorii Auto

Ce sunt aceste spalatorii self service?

Acest sistem este conceput pentru spalarea exterioara a masinilor fara operatori, intr-un timp mult mai scurt si cu un consum mai redus.

Cum functioneaza? Clientul trebuie sa introduca in panoul de comanda aflat in rampa de spalare un jeton. Acest jeton personalizat ii ofera posibilitatea clientului de a-si alege programul dorit, ce poate consta in spalare si clatire, samponare si ceruire.
Desigur, aceste programe pot varia in functie de fiecare spalatorie in parte.
Astfel, aceste spalatorii self service nu doar ca sunt mai economice din punctul de vedere al consumului de apa, detergent sau alte consumabile si energie, ci si din punctul de vedere al timpului pe care clientul il pierde cu aceasta activitate.
Se poate opta pentru un program mai scurt sau unul complet, in functie de timpul alocat pentru spalarea masinii.

Prin urmare, o astfel de spalatorie auto nu necesita mai mult de 1-2 ore pe zi pentru intretinere, profitul fiind unul foarte avantajos.
La nivel international, spalatoriile self service au un real succes, motiv pentru care ne dorim sa aducem la acelasi nivel si situatia din Romania. Drept urmare, asiguram productia de utilaje destinate spalatoriilor de acest gen, clientii fiind tot mai atrasi de oferta noastra.

De ce sa investiti in spalatorii self service?
Orice investitor care doreste sa inceapa o noua afacere vrea sa obtina profit si sa evite riscurile. Aceste spalatorii self service indeplinesc toate conditiile pentru ca afacerea dumenavoastra sa mearga ca pe roate, compania noastra fiind cea mai buna solutie.
Producem si furnizam utilaje pentru aceste spalatorii auto self service, calitatea fiind garantata.
Asteptam sa ne contactati pentru a beneficia de cele mai bune utilaje pentru spalatorii auto self service!