Aspiratoare centralizate

Aspiratoare centrale – solutia ideala de a lupta impotriva prafului!

Aerul pe care il respiram este vital pentru sanatatea organismului nostru, mai ales cand vine vorba de spatii inchise. De aceea, va punem la dispozitie o gama diversificata de aspiratoare centrale, deosebit de utile si eficiente. Oferta noastra se adreseaza atat locuintelor individuale, cat si institutiilor publice ,, astfel ca toata lumea este invitata sa descopere mai multe despre aceste instalatii centrale de aspiratie a prafului.
In comparatie cu aspiratoarele mobile, aceasta instalatie de aspiratie centrala este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar. Astfel, desi cheltuielile de investitie sunt initial mai mari, acestea sunt amortizate de-a lungul timpului. Cum? Randamentul acestor aspiratoare este mai mare, apiratia se desfasoara in mod constant, fara sa faca zgomot si fara sa aiba nevoie de intretinere speciala.

De ce sa optati pentru aspiratoare centrale?

Aspiratorul nu mai reprezinta de multa vreme un simplu moft, acesta fiind un adevarat ajutor in domeniul sanatatii, calitatea aerului fiind esentiala pentru om. Asadar, exista cateva diferente majore intre aceste aspiratoare centrale pe care vi le propunem si aspiratoarele clasice mobile pe care toata lumea le utilizeaza.
In primul rand, este bine sa stiti ca un aspirator de praf mobil refuleaza aerul tot in interiorul incaperii, acesta fiind incarcat cu particule de praf, alegerni si alte impuritati microscopice. Cu toate ca filtrele de praf sunt din ce in ce mai performante, acestea nu resusesc sa retina chiar si cele mai fine particule, cele care se dovedesc a fi extrem de periculoase pentru sanatate.
Noua gama de aspiratoare centrale va scapa de nivelul ridicat de zgomot, pierderile de presiune, refularea aerului incarcat cu praf si alte impuritati, dar si de efortul depus in timpul deplasarii. In plus, din cauza ca sunt mobile, aspiratoarele clasice se defecteaza mult mai usor si de cele mai multe ori deterioreaza finisajele din interiorul incaperii. Odata instalat, acest sistem isi va face treaba in mod automat, fara sa fiti nevoiti sa mai pierdeti timp pentru igienizarea locuintei.

Alege un stil de viata sanatos cu noile aspiratoare centrale!

Acarienii si bacteriile sunt responsabili pentru alergiile cu care se confrunta o mare parte din oameni. Acestea se pot agrava in timp si pot duce la aparitia unor afectiuni respiratorii grave, ce pot fi evitate cu ajutorul acestor sisteme de aspiratie. Asadar, va oferim aspiratoare centrale care va scapa defintiv de praf, acesta fiind eliminat in exterior. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati!