Consultanta

Consultanta pentru orice tip de aparate de curatat cu presiune, si aspiratoare profesionale.

Pumps Factory va intampina cu produse si servicii adaptate la cerintele clientilor, dar si in conformitate cu normele existente in acest domeniu. Asadar, compania noastra incearca sa fie cat mai eficienta si va pune la dispozitie trei categorii de unde puteti alege exact ceea ce aveti nevoie: productie, montaj, service si sertizare furtune de inalta presiune.

In ceea ce priveste gama de echipamente disponibila pentru clientii nostri, putem furniza diverse aparate de curatat ce utilizeaza inalta presiune, sisteme centralizate de curatat rezidentiale si industriale cu inalta presiune, sisteme de spumare, utilaje de sablare cu jet de apa sub presiune , dar si altele. Totul este fabricat cu inalta tehnologie care ne permite nu doar sa fim eficienti, dar si sa obtinem produse la cele mai ridicate standarde.

Desigur, pe langa serviciile prestate de catre specialistii nostri veti beneficia si de consultanta de specialitate pentru a ne asigura ca nu mai este nevoie de o viitoare interventie din partea noastra prea curand. Va asteptam!