Grupuri Pompante

Grupuri pompante – solutii profesionale de inalta calitate!

Compania noastra va intampina cu o serie de echipamente profesionale de top, acestea fiind destinate spalatoriilor auto si serviciilor de cleaning. Alaturi de pompele de inalta presiune, grupurile pompante au devenit extrem de apreciate in acest domeniu datorita avantajelor pe care acestea le au. Disponibile in mai multe configuratii, aceste grupuri pompante au caracteristici tehnice diferite si dotari ce variaza de la model la model.
Astfel, presiunea maxima, debitul de apa, puterea motorului electric si accesoriile acestor echipamente pot fi alese in functie de necesitatile dumneavoastra. In ce domeniu pot fi utilizate aceste grupuri pompante? Acestea reprezinta o alternativa excelenta pentru spalatoriile auto, halele industriale, diverse ateliere de lucru sau firme de cleaning , care doresc optimizarea spatiului disponibil cu ajutorul acestor echipamente fixe.

Grupuri pompante – performante, accesorii standard si accesorii optionale.

Gama de echipamente de acest gen a inregistrat in ultima vreme o cerere tot mai mare din partea firmelor active in domeniile deja mentionate. Aceste grupuri pompante sunt apreciate de catre clienti datorita faptului ca spatiul pe care il ocupa este extrem de redus si desigur, functionarii economice care atrage dupa sine costuri mai mici. aceste echipamente sunt considerate economice si din punctul de vedere al pretului, costurile de investitie fiind la fel de avantajoase.
Trebuie sa precizam ca produsele pe care vi le punem la dispozitie sunt fabricate in conformitate cu toate normele impuse in acest domeniu, exploatarea lor fiind posibilia in conditii optime. Au o durata de viata destul de lunga, timp in care acestea isi fac treaba la capacitate maxima, fara sa intampinati dificultati. In ceea ce priveste performantele produselor, motorul poate avea puterea de care aveti nevoie pentru o anumita aplicatie, presiunea de lucru poate varia intre 180 bari si 200 bari, dar nu numai.

 

Aceste grupuri pompante sunt insotite de cateva accesorii standard, precum un furtin de inalta presiune , un dispozitiv pentru reglarea presiunii sau un alt accesoriu pentru controlul la distanta. In ceea ce priveste accesoriile optionale, acestea pot consta in dispozitive de control al timpului de functionare, garnituri, produse pentru curatat tevi sau canale si multe altele.
Alegeti grupuri pompante pentru performante ridicate!
Cu o echipa alcatuita din cei mai buni specialisti, compania noastra vine in sprijinul clientilor nostri cu o gama variata de grupuri pompante extrem de utile si economice. Dotate cu un cadru de sustinere din materiale precum inoxul, motoare puternice si regulatoare de presiune, aceste echipamente se vor dovedi cu adevarat eficiente, rezistente si fiabile.